Eurobasket

Παπαπέτρου: «Μια χαρά το κλίμα, η ομάδα έχει έρθει κοντά»

Καλό κλίμα και σταδιακό δέσιμο της ομάδας διακρίνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως είπε λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ.

Προσγειωμένος μεν, αλλά ταυτόχρονα και αισιόδοξος για το Ευρωμπάσκετ εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Ελσίνκι.

«Το κλίμα είναι μία χαρά. Η ομάδα έχει δέσει και έχει έρθει αρκετά κοντά. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά τώρα είμαστε πανέτοιμοι. Στόχος είναι αρχικά να περάσουμε στην επόμενη φάση, να το πάμε βήμα-βήμα. Άσχετα αν θέλεις να κοιτάξεις μακριά, πάντα στόχος είναι το μίνιμουμ και από εκεί και πέρα παλεύεις για το καλύτερο. Νομίζω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα από το πρώτο παιχνίδι ώστε να πάρουμε την πρώτη νίκη», ανέφερε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

«Δεν θέλουμε να προτιμήσουμε κανέναν, ούτε να υπερεκτιμήσουμε καμία ομάδα. Όλα θα είναι θέμα μομέντουμ και σε τι φάση θα βρίσκεσαι στα νοκ-άουτ, οπότε πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ έτοιμοι από την αρχή. Νομίζω ότι δείξαμε μία βελτίωση στο "Ακρόπολις". Δείξαμε αυτή την μαχητικότητα που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, υπάρχουν κάποια ματς στον όμιλο που σου επιτρέπουν να κάνεις κάποια ήττα, αλλά στα νοκ-άουτ πρέπει να είσαι στην καλύτερη σου κατάσταση», πρόσθεσε ο 23χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x